Vreme za sebe…

Uz nove Persil detrdžente imaćete mnooogo više vremena za sebe, mi smo se potrudili da vas inspirišemo kako da ga najkvaitetnije iskoristite. A tu su i vredni pokloni!

photo: Alisa Anton

Britanska studija iz februara ove godine otkrila nam je da tokom prosečnog životnog veka čovek provede godinu i tri meseca baveći se održavanjem domaćinstva. Na kuvanje otpada četiri sata i 13 minuta svake nedelje, čišćenje kuhinje i pranje suđa “pojede” još sat i 38 nedeljno, a ribanje kupatila na ovu jednačinu dodaje još jedan sat.
Nasuprot tome, uzorak od 3000 ljudi pokazao je da tokom života provedemo osam meseci smejući se, a Facebook statusi nam oduzimaju čak tri godine života…

Zato smo mi poželeli da vam poklonimo još vremena. Vremena za sebe. Vremena za uživanje. Za sanjarenje. Za hobi. Za ostvarivanje velikiih snova. Za druženje. Može dremka. Može da se gleda u plafon. Možda da odnekle izvučete stari Tetris?
Bitno je da vama prija. Bitno je da ste u unplugged epizodi, isključeni iz centrifuge svakodnevnice. Samo fino. Samo nežno.

photo: Fab Lentz

A odakle nama ti sati koje tako velikodušno poklanjamo?
Štedimo uz pranje veša! Novi Persil detrdženti dozvoljavaju nam da se ne brinemo o pranju i skidanju fleka. Naše je samo da detrdžent sipamo u pregradu predviđenu za to i kliknemo na “start”. Et voilà!

Zato smo odlučili da vam poklonimo ovo lepo online mesto: za inspiriciju, za zabavu, za otkrivanje novog sveta… Dok se bubanj vrti, vi slobodno možete da se udobno smestite i lenjo klikćete kroz tekstove koje smo vam pripremili. I to nije sve!

Ne samo da vam poklanjamo inspiraciju, već smo za svaki mesec pripremili fantastične poklone! U avgustu želimo da vam obogatimo biblioteku, tu su preporuke za letnju literaturu, ali i 100 vaučera za Lagunina izdanja! Dovoljno je da budete brzi i vaučer je vaš!

Sledećeg meseca iznenadićemo vas sa novim poklonima, ne sumnjamo da ćete uživati.
Pratite nas…

11 thoughts on “Vreme za sebe…

 1. Ivana says:

  Ostavite kompijuter i izadjite napolju jer pravo je uzivanje gledati decicu kako se bezbrizno igraju, njihovu graju nezamenljivo cist vazduh i setnja melem za dusu i telo!!!

 2. Dragana says:

  Uz domacu kafu volim jutarnje razgibavanje mozga sarolikom literaturom. Od nekih klasika preporučila bih Dobricu Ćosića i njegovo “Vreme smrti”, zatim naslednika naše moderne književnosti Muharema Bazdulja i “Čaroliju”, zatim otići putem horozonta uz Haleda Hoseinija i “Hiljadu čudesnih sunaca”, “Lovca na zmajeve” i nešto staro ali veoma drago “Ptice umiru pevajuci” od Kolin Mekalou.

 3. Ljiljana says:

  Definitivno nista bez Persila.Svakodnevno pranje obojeno cistocom i ugodnim mirisom .Pruza osecaj lagodnosti i leprsavosti garderobe.Cini nas drugacijim od drgih.Nevidljiv ali prisutan.Persil je sa nama.

 4. Marijana Tur says:

  Divan pocetak dana moze da ti priredi samo neko sasvim drag . Hvala u ime svih nas kojima decije majice i trenerke vise nisu nocna mora ☺ Vas tecni prasak je bilo pravo otkrovljenje tako da ga sve moje prijateljice i ja koristimo.Veliki pozdrav i srecan rad od Maje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *