Tajno oružje: Persil 360° Complete Clean gel

Sada je na vašoj strani proizvod koji će se postarati da vaš veš bude savršeno čist i to bez previše truda, uživajte u blagodetima novog Persil 360° Complete Clean gela

photo: Andy Fitzsimon

Ah, sređivanje veša… Da li postoji neko ko istinski uživa u tome (ukoliko da, otkrijte nam svoju tajnu!). Pranje i sređivanje su obaveze koje ne možemo da izbegnemo, pa ako se već time bavimo nekoliko puta nedeljno, zašto ne bismo uživali u tom procesu?

Vrlo je lako da postanete profesionalac kada je u pitanju čišćenje. Samo pomislite: uz adekvatnu negu produžićete životni vek svojim omiljenim odevnim komadima…

Čitanje ovog teksta ubeležite među bolje modne investicije.

U čemu je caka pitate se? Veoma je jednostavno, ključni korak jeste da izaberete adekvatan detrdžent. I to ne možemo da podvučemo dovoljan broj puta.

Poenta jeste da pronađate tu čarobnu meru, da je detrdžent dovoljno nežan prema vašoj odeći, a da istovremeno postiže odlične rezultate. Ta potraga nekada može da bude duga i naporna. Danas imate i nas na vašoj strani! Naš predlog je da na “test vožnju” povedete Persil 360° Complete Clean gel. Najbolji gel do sada, sa optimalnom kombinacijom enzima i novim sastojkom koji stvara polimerski zaštitni sloj na tkanini, čini odeću mekšom i savršeno čistom. Pored efikasnog uklanjanja mrlja, inovativna formula deterdženta u gelu pruža odeći poboljšan intenzitet boja, kao i dugotrajnu svežinu.
Koristi se na svim temperaturama od 20 do 95 stepeni. Doziranje je neverovatno lako. I nema ostataka od praška, samo u potpunosti očišćen veš obavijen prelepim mirisom. Isprobajte!

Pristisnite dugme, smutite kafu i uživajte, Persil 360° Complete Clean gel će obaviti sav posao.

One thought on “Tajno oružje: Persil 360° Complete Clean gel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *